Virksomhedens idégrundlag og hovedmålsætninger.

Idegrundlag:

Det er KF data´s ide´ at levere totalløsninger til mindre og mellemstore virksomheder som, ud fra et økonomisk og ressourcemæssigt perspektiv, ikke selv er interesseret at varetage de administrative/tekniske opgaver der er forbundet med at vedligeholde virksomhedens IT-struktur. KF data vil derfor tilbyde og udvikle applikationer til Dynamics C5/XAL samt netværksløsninger bygget på Microsoft Servere.

Hovedmålsætning:

Generelt

Gennem koordinering mellem virksomhedens markeds-, økonomiske og uddannelsesmæssige forhold, at sikre virksomheden varig og positiv udvikling.

Baggrund

KF data er grundlagt i januar 2013. KF data er startet med salg af hardware og netværks løsninger samt konsulent/programmerings opgaver til Dynamics C5/XAL. KF data har gennem erhvervs erfaring fra flere produktions virksomheder samt uddannelse/certificering opnået stor ekspertise inden for bla. lager/produktions styring i Dynamics C5/XAL

Kunder

Virksomhedens interesse kunder er mindre- og mellemstore service/produktions virksomheder, der hovedsaligt tilkommer ved direkte reklamering samt annoncering.

Geografisk spredning

Virksomheden dækker hovedsalig region Midtjylland; og den nordlige del af region Sydjylland.

Leverandør

Ved valg af leverandører lægges der vægt på kvalitet og leveringssikkerhed for at opretholde den bedst tænkelige service overfor KF data’s kunder, samt vurdering af prisniveau.